Energimassage
Stresshantering
Mental Träning
Rökavvänjning
Klassisk sittande Massage
Mottagning i Åkersberga

Företagskunder - Friskvård till företag

massage och friskvård åkersberga

Investera i er personal

Er personal är företagets viktigaste resurs. Företagets framgång och kontinuitet är beroende av att personalen mår bra. Därför är det värt att satsa en slant på att förebygga skador och sjukfrånvaro. Nu när friskvård dessutom är avdragsgillt är beslutet enkelt!

Så här jobbar jag

Jag kommer till er arbetsplats och ger massagebehandlingar när det passar er och er verksamhet. Massagebänk och all annan nödvändig utrustning tar jag med och ni tillhandahåller bara utrymmet. Den vanligaste formen av behandling på företag är klassisk massage och/eller energimassage. Behandlingstiden för de anställda kan variera från 15 minuter till 40 minuter. Det vanligaste är 2 behandlingar per timme ute på företag.

Via mitt webbaserade bokningssystem kan era medarbetare läsa mer om och själva boka sina behandlingar.

Wellnet

Om ni inte har utrymme för massage på arbetsplatsen är ni välkommen till någon av mina kliniker.

Beställ gärna ett klippkort som kan användas av flera på företaget. Hos mig kan ni även utnyttja era friskvårdscheckar.

Föreläsningar och kurser

Jag erbjuder även föreläsningar och kurser efter önskemål, till exempel i stresshantering, kost eller mentalträning. Om ni önskar kommer jag gärna till er arbetsplats och gör en friskvårdsanalys. Utifrån den tar vi fram en friskvårdsplan.

Genom min breda kompetens och många samarbetspartners kan jag sedan erbjuda er det Ni behöver för att hålla er personal frisk.

Välkommen att kontakta mig för mer information!