Energimassage
Stresshantering
Mental Träning
Rökavvänjning
Klassisk sittande Massage
Mottagning i Åkersberga

Massage och laserbehandlingar för privatkunder

Energimassage ER Livskraft

Energimassage

Energimassage är en form av akupressurmassage, där behandlingen består av snabba tryckningar på akupunkturpunkter längs dessa meridianer.

Massagen omfattar huvud, nacke, axlar, rygg, armar och händer. Kroppens energier balanseras och det ger både en uppiggande och avslappnade effekt. Under behandlingen sitter kunder framåtlutad i en bekväm specialdesignad massagestol.

Energimassage kan förebygga problem med värk i nacke, rygg, axlar, armar, händer och huvud. Efter behandlingen känner sig kunden pigg, energisk och i balans. Effekten kan vara i flera dygn. Då kunden behåller kläderna på är energimassagen en mycket populär form av behandling på arbetsplatser samt på events och mässor.

Avancerad Energimassage på bänk 80 min.
Energimassage bygger på akupunktursystemet. Jag jobbar enligt ett visst mönster längs kroppens meridianer och berör ca 250 akupunkturpunkter. En helkroppsmassage. Effekten är både avslappnande och uppiggande och kan vara i flera dagar.

Energimassage på stol 20 min.
Du sitter i en speciellt avsedd massagestol. Massagen ges på huvud,nacke,axlar,rygg, armar och händer. Den är effektiv mot spända rygg och nackmuskler. Massagen ges med kläder på.

Klassisk massage

Klassisk Massage

Klassisk massage är från början en svensk behandlingsform som numera är känd och väletablerad världen över. Den djupgående massagen är både läkande, förebyggande och lugnande. Under massage ligger kunden avslappnad på en massagebänk och får välgörande oljemassage direkt på huden.

För att lösa upp spänningarna i muskulaturen samt öka blodcirkulationen bearbetar jag musklerna genom knådningar och strykningar. Mina behandlingar består av massage i friskvårdande syfte samt behandling av lindrigare besvär på grund av muskelspänningar. Massagen ges om halvkropp eller helkroppsbehandling.

Behandlingen är 30, 40, 60 eller 80 minuter.

Sittande klassisk massage

Jag ger även sittande klassisk massage på energimassagestol. Behandlingen ger direkt på hud med olja. Det går att få den här massagen med kläder på om så önskas. Behandlingstiden är 30 min.

Energimassage

Kombinerad Klassisk och Energimassage

Den här kombinationen är det bästa från två världar!

Massagen ges sittande på energimassagestol. Jag börjar med 20 minuters klassisk halvkroppsmassage med olja för att lösa upp muskelspänningar.

Därefter ger jag 20 minuter lång energimassage då kunderna får ha kläderna på.

Den här behandlingen reducerar muskelspänningar samtidigt som energimassagens uppigande effekt gör att kunden efteråt känner både lugn i sinnet, mjuk i kroppen samt full av energi.

Laserbehandling

Jag behandlar triggerpunkter/muskelknutar och inflammationer med medicinsk laser som ger snabb smärtlindring, hämmar inflammationer och påskyndar kroppens självläkning.

Laserbehandling är lämplig vid följande besvär:
• Artrit
• Inflammationer
• Reumatisk värk

Jag har mycket goda erfarenheter av att behandla reumatisk värk, hälsporre och musarm med laser.

Välkommen att kontakta mig för tidsbokning eller mer information.

Mer information om mina behandlingar och priser finns på min bokningssida hos boka direkt


epassi epassi